RADNO VREME radnim danima

Vračar: 09.00 - 20.00
Belville: 09.00 - 17.00

RADNO VREME subotom

Vračar: 09.00 - 15.00
Belville: zatvoreno

VAŽNO

telefonska centrala radi do 19.00h, šalteri rade standardno

DANAŠNJI KURS 18.05.2021

Zvanični srednji kurs NBS

1EUR = 117,57 RSD

  BRZI LINKOVI:  
SartiSMEŠTAJ    SartiCENE    ToroniSMEŠTAJ    ToroniCENE    GerakiniSMEŠTAJ NeosMarmarasSMEŠTAJ    MetamorfozisSMEŠTAJ    NeosMarmarasCENE    NikitiSMEŠTAJ    NikitiCENE    KalamitsiSMEŠTAJ   KalamitsiCENE   PsakoudiaSMEŠTAJ    SitonijaCENE    SykiaSMEŠTAJ    SykiaCENE    VurvuruSMEŠTAJ
 
 
 


 
Od 19. aprila gradjanima republike Srbije omogućen je ulazak u Grčku uz potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR test. Od 14. maja je otvoren i granični prelaz Evzoni.
 
S obzirom na značajnu relaksaciju mera, na slobodno kretanje po celoj teritoriji republike Grčke, na značajno bolju epidemiološku situaciju i činjenicu da su ponovo otvorene sve plaže, restorani i ostali sadržaji za udoban odmor, napokon krećemo put toliko voljene Grčke. Naši prvi gosti stići će na Sitoniju sa prvom smenom 20. maja. Očekujemo da će sve bolja epidemiološka situacija u našoj zemlji omogućiti još lakše uslove za ulazak u Grčku kao što su najavljeni antigenski testovi. O svemu ćemo vas blagovremeno obaveštavati.
 
Ponuda za leto 2021 je zbog izmenjenih okolnosti smanjenog obima u odnosu na ranije godine. Neke kuće više nisu u ponudi. Na sajtu se nalazi spisak kuća koje su već potvrđene za ovo leto i u kojima već možete vršiti rezervacije. Na istom mestu je i spisak kuća koje su još u fazi pregovora, kao i onih koje više nisu u ponudi. Određene kuće će biti u ponudi samo u nekim delovima sezone.
 
Svim putnicima sa zamenskim potvrdama koji žele isto mesto, kuću i isti termin skrećemo pažnju da je potrebno da izvrše rezervaciju do 01.juna kako bi sebi obezbedili iste uslove koje su imali prilikom prvobitnog ugovaranja određene kuće. Po isteku ovog roka, više neće važiti ranije ugovoreni popusti, a moguće su i promene cena.
 
Vaš Astra Travel tim

Leto 2020

Provedite leto 2021 u nekom od šarmantnih mesta na Sitoniji - Sarti, Toroni, Neos Marmaras, Kalamitsi, Nikiti, Gerakini, Psakoudia... Ponudu pogledajte OVDE.

Sitonija - hoteli

hoteli

Ponudu hotela možete pogledati OVDE

Beach bar

70 neverovatnih plaža Sitonije >>>

Status kuća u ponudi

status

Pogledajte da li je kuća koju ste prošle godine rezervisali spremna za novu rezervaciju. Saznajte da li ta kuća možda i neće biti u ponudi i na vreme pronađite drugi odgovarajući smeštaj. Status svih kuća iz naše ponude za prethodno leto pogledajte OVDE

PLF obrazac

Po odluci grčke vlade svi putnici pre ulaska u Grčku moraju da popune detaljan PLF obrazac, najkasnije dan pre ulaska u Grčku. Po uspešnom popunjavanju obrasca stiže mejl sa potvrdom o prijavi, a na dan dolaska u Grčku stiže drugi mejl sa PLF obrascem i QR kodom, koji je potreban za ulazak.
link za popunjavanje PLF obrasca
UPUTSTVO ZA POPUNJAVANJE PLF OBRASCA

Osvojite Sitoniju - VIDEO

Video prezentacije i film o Sitoniji >>>

ESNCH registration

esnch

Register for 25th ESNCH Conference HERE

Astra Travel je za svoje goste obezbedila moderan servis informisanja o vremenu polaska autobusa, u kom su autobusu i na kojim sedištima određeni gosti kao i sve ostale informacije vezane za polazak.
OVDE se možete informisati ukoliko je vaš polazak autobusa u naredna dva dana.

Letovanje - E-KATALOZI

E-katalozi - mesta, izleti, zanimljivosti >>>

                     Brošura

 

Pogledajte...

Narucite CD.
Astra Travel filmovi.

         18.05.2021

   Srednji kurs NBS za nove prijave:

   1EUR = 117,57 RSD

Astra Travel on Facebook

SARTI HALKIDIKI (by Sithon Travel) on Facebook