Kuće koje su u procesu dobijanja zdravstvenog sertifikata:

  Sarti:
Afroditi
Akis
Alexandros
Al Mare
Aristotelis
Asteria
Astra Suites
Avli
Babis
Berlin
Chrissula
Dimis
Dora
Dora garden
Filipos
Fotis
 
Janis
Katerina resort
Kostas
Laura
Mihalis
On the board
Panorama
Pirofani
Sarti Holidays
Sarti Inn
Spanos
Stavrula
Stelios Maria
Talizeti
Valis
Vaso new
Toroni:
Alexandros - Sakis II
Anna studios - Sakis III
Basil
Fay - Sakis I
Flower, Flower bungalovi
Olga, Olga bungalovi
Twins
Kalamitsi:
Kalamitsi studios
Lofos
Magda
Maria
Psakoudia:
Porto Psakoudia
Nea Plagia:
Amos
Neos Marmaras:
Alfa Alfa
Dioskuri
Nefeli
Sole A Mare
Triton
Lagomandra:
Summer vibes
Metamorfozis:
Apartmani Metamorfozis
Nikiti:
Finikas garden
Finikas garden mezonete
Porto Nikiti
Vurvuru:
Vasiliadis
   
Vlasnici kuća kao i zaposleni u kućama koje budu posedovale zdravstvene sertifikate su morali da prođu kroz organizovanu obuku za bezbedno poslovanje. U ovim kućama će morati da se poštuju najstrožiji protokoli prilikom čišćenja apartmana i studija, prilikom zamene posteljine kao i u celokupnoj komunikaciji sa gostima. Sigurno je da će higijena ove godine svuda biti na zavidnom nivou. Prilikom svakog čišćenja obavezna je dezinfekcija svih prostorija, korišćenje paročistača za čišćenje svih tkanina i materijala (zavese, trosedi). Gosti će dobijati ključeve koji će biti dezinfikovani. Daljinski od klime i televizora će biti u jednokratnim kesicama. Zbog novih protokola i izuzetno detaljnog čišćenja sigurno je da će ulazak u sobe biti kao što je predviđen programom putovanja. To podrazumeva da više neće moći da se uđe već oko 11,12h ako je soba spremna već treba računati na ulazak oko 15h, a ako slučajno bude ranije gosti će moći da uđu. Apartmani su ove godine svakako daleko bezbedniji izbor u odnosu na hotele. Mnogo manja cirkulacija gostiju, manje zajedničkih prostora, izostanak grupnih obroka svakako čine apartmane najboljim izborom. Neke kuće su kao i hoteli imale usluge čišćenja tokom boravka. Gosti će imati pravo izbora da li žele da koriste ovu uslugu jer je preporuka da nakon dezinfekcije i nakon korišćenja paročistača sobi imaju pristup samo oni koji u istoj borave. Postoje i kuće koje će prestati ovu uslugu da pružaju. Ukoliko vam je to bila važna usluga prilikom izbora smeštaja molimo Vas da nas o tome obavestite kako bismo Vam ponudili drugu kuću koja nastavlja da pruža ovu uslugu. Kuće koje imaju bazen imaju posebna pravila oko održavanja bazena i oko broja korisnika bazena. Moguće je da će biti trenutaka kad će osoba zadužena za bezbednost na bazenu morati da Vas opomene i da ograniči broj korisnika bazena.
 
Sve mere koje će biti primenjivane su donete u cilju bezbednog letovanja i bezbednosti kako turista i lokalnog stanovništva. Mere su umerene, kako bi se gost u istom trenutku osećao i bezbrižno i bezbedno jer vidi da se o higijeni i zdravlju vodi računa. Uvereni smo da će mere biti popuštane kako pandemija bude odmicala i kako se broj zaraženih približi nuli što i očekujemo početkom jula.
 
Astra Travel, kao Vaš siguran partner na Sitoniji još radi na formiranju svih protokola u radu predstavnika kako bismo Vam omogućili potpuno bezbrižan odmor jer odmor sa brigama nije odmor.