Za sve koji dok je napolju zima, misle o letu 2023, spremili smo posebne pogodnosti

Postoje dve vrste popusta:

1. Popust za ranu rezervaciju u visini do 5 % / 5 eur
Pored svake kuće nalazi se ikonica koja označava visinu popusta u određenoj kući.
Popust je u procentima u slučaju najma smeštaja ili u eurima u slučaju paket aranžmana.
Za ovaj popust je dovoljna samo rana rezervacija odnosno nije potrebna uplata u celosti.

2. Dodatan popust za uplatu u celosti - do 10% na najam ili 10 eur na paket aranžman
Za sve uplate u celosti prilikom rezervacije pored popusta za ranu rezervaciju odobravamo i dodatni popust za uplatu u celosti. To znači da ukupno možete ostvariti i do 15% popusta.

Kao i ranijih godina, umesto popusta možete se odlučiti i za gratis letovanje u maju

Gratis ili 50% popusta na letovanje u maju - Zamena za uplatu u celosti

Za aranžmane uplaćene u celosti, postoji mogućnost zamene pripadajućeg popusta, za smeštaj u terminu od 10.05-20.05.2023. i to:
-za uplatu aranžmana u celosti prilikom rezervacije u terminima 20.05-12.06 i 28.08-24.09, odobrava se popust od 50% na cenu najma izabranog smestaja u smeni 10.05-20.05.2023.
-za uplatu aranžmana u celosti prilikom rezervacije u terminima 13.06-27.08, odobrava se gratis smestaj u smeni 10.05-20.05, prema izboru organizatora, koji se vrši 7-10 dana pre početka aranžmana.
Postoji mogućnost doplate autobuskog prevoza po ceni od 60 eur po osobi iz Beograda ili Novog Sada, dok se polasci iz drugih gradova prema tabeli, dodatno doplacuju 10-15 eur po putniku.

Detaljnije o uslovima i načinima plaćanja pročitajte u nastavku

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA APARTMANSKOG SMEŠTAJA
Rezervacija se smatra konačnom prilikom uplate 40% od celokupnog iznosa aranžmana. Preostalih 60% aranžmana potrebno je uplatiti do 30 dana pre puta.

Dinamika plaćanja
1. UPLATA U CELOSTI prilikom rezervacije.
2. UPLATA NA RATE uz akontaciju od 30%. Sve rate se obračunavaju u EUR-ima, a naplaćuju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke, na dan dospeća rate i dospevaju najkasnije do 15-og u mesecu.
- ČEKOVIMA na do 12 MESEČNIH RATA BEZ UVEĆANJA Iznos pojedinačne rate bi bio obračunat u eurima, a stvarna naplata bi bila u kešu ili čekovima u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan donošenja ili dospeća rate, najkasnije svakog 15-og u mesecu. Za rate koje dospevaju tokom ili posle iskorišćenog aranžmana, neophodno je deponovanje čekova u agenciji 15 dana pre polaska, uz napomenu da poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2023.
- preko ADMINISTRATIVNE ZABRANE na do 12 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE. Rata se obračunava u eurima, a stvarna naplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, uz napomenju da poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2023.
-KREDITNIM KARTICAMA BANKE INTESA I KOMERCIJALNE BANKE na do 6 mesečnih rata. Ova vrsta plaćanja se odnosi na korisnike kreditnih kartica, koje imaju adekvatne kartice odobrene za plaćanje na rate od strane poslovne banke i ne može se smatrati uplatom u celosti.
-putem PENZIONOG CEKA ODN. ADMINISTRATIVNE ZABRANE SA PIO FONDOM, na do 12 mesecnih rata bez kamate, a nakon provere i odobrenja filijale fonda koji isplacuje penziju i uz dostavljeni poslednji penzioni cek. Poslednja rata dospeva najkasnije do 15.12.2023.
3. PLATNE KARTICE Visa, Master, Dina, Maestro i American Express.
4. KREDIT BANKE po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora.

Popusti za rane uplate:
Popusti sa sajta se odnose na rezervacije izvršene do 31.03.2023.
Za izvšene rezervacije popust za određenu kuću će biti istaknut na web stranici (u % za najam ili iznosu u eur za paket aranžmane) i važiće samo u trenutku prijave tj. dok je aktuelan na stranici. Popust se može korigovati u skladu sa raspoloživošću kapaciteta.

POPUST KAO I DODATNI POPUST NA PAKET ARANŽMANE, SE PRIMENJUJE ZA PUTOVANJA U PERIODU 20.05-06.09.

Dodatni popust do 10% za najam, odnosno 10 eur za paket aranžmane, za uplatu u celosti prilikom rezervacije, a najkasnije do 31.03.2023. Dodatni popust se sabira sa popustom koji je objavljen na web stranici pored svake kuće.

NAPLATA PROMENA NA IZVRŠENOJ PRIJAVI
Skrećemo pažnju da od ove sezone, kao i ostali organizatori, krećemo sa praksom naplate administrativnih troškova nastalih kod svake promene ugovora o putovanju. Iznos naplate promene je odredjen i iznosi 8 eur-a.
Promenom se smatra promena ugovorenog mesta boravka, datuma putovanja, prevoznog sredstva, smeštajnog objekta, smeštajne jedinice/broja putnika.