Odluka Vlade Republike Srbije


Na sednici Vlade Republike Srbije održanoj 18.11.2021. godine usvojena je Uredba o izmeni uredbe o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2.

Izmenom je predviđeno da zamenska putovanja, definisana navedenom uredbom,
putnik može iskoristiti najkasnije do 31.decembra 2022. godine.

Ukoliko se putnik odluči za povraćaj iznosa koji je uplatio za nerealizovano putovanje ili je otkazano zamensko putovanje, povraćaj uplaćenih sredstava će se izvršiti najkasnije do 01.februara 2023. godine.

Saopštenje MTT možete pogledati na linku https://mtt.gov.rs/vest kao i na linku http://www.pravno-informacioni-sistem.rs

Stimulativna akcija za neiskorišćene zamenske potvrde


U znak zahvalnosti za Vaše poverenje kao i razumevanje situacije u kojoj smo se našli i mi kao turistička agencija i vi kao putnici čiji je novac ostao na računima stranih partnera, odlučili smo se da svim putnicima koji se odluče za rane rezervacije do 31.Decembra odobrimo posebne pogodnosti.

Za sve rezervacije izvršene do 31. Decembra vrednost vaše zamenske potvrde biće uvećana za 10% originalne vrednosti iste. Npr. Ukoliko je vaša zamenska potvrda bila na iznos od 50000 dinara, sada imate na raspolaganju 5000 dinara više. Tih 5000 se obračunava kao dodatni popust na ukupnu vrednost ugovorenog aranžmana.

Pored navedenog uvećanja vrednosti neiskorišćene zamenske potvrde i dalje možete koristiti i ostale popuste koji su na raspologanju svim putnicima kao što su:

- popust za rezervaciju (0-10%)

- popust za uplatu u celosti (10%) pod uslovom da je aranžman izmiren u celosti *

* Izuzetak od pravila - U kućama u kojima se odobrava popust samo za uplatu u celosti prilikom rezervacije (10%) odnosno u kućama u kojima se ne odobrava popust samo za rezervaciju nije moguće kombinovati popust i stimulativnu vrednost zamenskog vaučera već se primenjuje pogodnost koja je u trenutku uplate povoljnija po putnika.