ZIMOVANJE

Srbija - Kopaonik


Kopaonik se pruža razgranatim grebenom u dužini od 82km i najvišim vrhom, Pančiċev vrh (2017 m). Klima Kopaonika obeležena je sa blizu 200 sunčanih dana godišnje, zbog čega sa pravom nosi naziv „ planina sunca”. Sneg pokriva njegove padine od novembra pa sve do početka maja. Ovakvi povoljni klimatski uslovi i veliki kapacitet žičara pružaju izvrsne pogodnosti za skijanje i boravak na planini. Udaljenost od Beograda 285km.

INFORMACIJE O SKIJALIŠTU

Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik sa 55 km staza za alpsko i 12 km staza za nordijsko skijanje, pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do profesionalnih skijaša, snowboarderima, zaljubljenicima u noćno skijanje i skijaško trčanje.
detaljnije....
 

Kopaonik - SKI STAZE >>>

Grand Hotel & Spa

Sinonim za luksuz i tradiciju više od dve decenije
Grand Hotel & Spa se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, nadomak ski staza i ski liftova, u prelepom okruženju Nacionalnog parka Kopaonik. Vrhunski komfor i udobnost u 221 soba i apartmana, upotpunjen je brojnim sadržajima za odmor i uživanje tokom cele godine.
Spa & Wellness
Kongresni centar
221 soba i apartmana
A la carte restoran Garden
Fitness centar
Sportska sala
Kid's klub
Space bowling center
još....
Hotel GrandHotel GrandHotel GrandHotel GrandHotel GrandHotel GrandHotel GrandHotel GrandHotel GrandHotel Grand

CENOVNIK

Angella Hotel & Residence

Nalazi se na samo nekoliko koraka od ski staze, sa idealnim uslovima za ski – in i ski – out. Raspolaže sa 130 moderno opremljenih soba i apartmana koje gostima pružaju potpuni komfor i udobnost. Sadržaji:
Spa & Wellness
Kongresni centar na pet nivoa, 1000 m²
130 soba i apartmana
Restoran
Kid's klub
Beauty salon
još....
Hotel AngellaHotel AngellaHotel AngellaHotel AngellaHotel AngellaHotel AngellaHotel AngellaHotel AngellaHotel AngellaHotel Angella

CENOVNIK

Konaci Sunčani vrhovi

Apartmani Konaci nalaze se u središtu turističkog kompleksa i Nacionalnog parka Kopaonik, u neposrednoj blizini ski staza. Ovaj kompleks predstavlja centar zabavnog života sa velikim brojem restorana, kafića, diskoteka u okviru koga se nalazi supermarket, prodavnice, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica i suvenirnica. Sadržaji:
132 studia i apartmana
Skijašnica
Restorani, barovi, prodavnice
Otvoreni javni parking
Recepcija u Family Hotelu Angella
KonaciKonaciKonaciKonaciKonaci

CENOVNIK