SARTI BEACH - F&M

F&M

Nedavno renovirana kuća F&M nalazi se u Sarti Beach-u, na samo 150m od plaže, u delu gde je ubedljivo najlepša. U ponudi su studiji za 2-4 osobe i dupleksi za do 4 osobe koji se nalaze u visokom prizemlju i prvom spratu. Jedan od dupleksa ima direktan pogled na more. Kuća ima SAT TV, WIFI i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Pored standardne kuhinjske opreme gostima je na raspolaganju i mikrotalasna rerna.
Petokrevetni superior apartman sa direktnim pogledom na more nalazi se na drugom spratu u kući F&M. Potpuno nov apartman prima svoje prve goste 12.jula. Izdvaja se po opremljenosti kuhinje koja ima šporet sa 4 ringle i rernom kao i mašinu za pranje sudova i visokim frižiderom i zamrzivačem. Izdvaja se po opremljenosti kupatila sa tuš kabinom i mašinom za veš. U dnevnoj sobi se nalazi dvosed koji se pretvara u krevet na rasklapanje (širine 120 cm). U spavaćoj sobi se nalazi king size francuski krevet (širine 180 cm) i klasičan ležaj za jednu osobu. I dnevna soba i spavaća imaju svoju terasu. Pored svega navedenog izdvaja se po veoma izdašnom garderobnom prostoru gde se bez problema može raspakovati petočlana porodica jer za razliku od ostalih smeštaja ima američki plakar sa tri klizna dela kao i još jedan dvokrilni orman. Svaka soba ima TV i klima uređaj nove tehnologije Midea Breezless koji se može podesiti da klima radi bez stvaranja neprijatnog hladnog vazduha.

GALERIJA

POSLEDNJE AŽURIRANJE SLIKA: jul 2024

 

 

 

 

 

 

Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.
Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

 

DETALJI O KUĆI

Lokacija, GPS, komentar, ocena gostiju, pozicije soba... - pogledajte OVDE

 

PRIKAZ SMEŠTAJNIH JEDINICA

       
       

 

Prikazani tlocrti predstavljaju okviran izgled smeštajne jedinice, raspored prostorija i tipova ležaja i u 80% slučajeva odgovaraju stvarnom stanju u određenom smeštaju. Postoje slučajevi kada postoje pojedine smeštajne jedinice koje zbog svoje pozicije u samom objektu i drugih tehničkih razloga odstupaju od navedenih tlocrta.

U tabeli izaberite tip smeštaja i kliknite na broj sobe za detalje (poslednje ažuriranje MAJ 2023)

TIP SMEŠTAJA BROJ SOBE
1/2+2 studio studio br.1 studio br.3    
1/4 duplex duplex br.2 duplex br.4    

                BROŠURE

               
                 KATALOG 2024

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA