LETO 2024 - SARTI BEACH


Sarti beach je naselje nadomak Sartija, koje godinama unazad postaje sve atraktivnije i traženije među turistima. Naselje se nalazi na oko 2km od centra Sartija i ima peščanu plažu koju krasi najsitniji beli pesak i dugačak plićak. Samo naselje je pogodno za porodice sa decom, što zbog pomenutog plićaka, tako i zbog izdvojenosti od centra i gužve. Ponuda je raznovrsna, ima beach barova, nekoliko taverni, manjih marketa, kao i terena za odbojku na pesku, fudbal i košarku. Kako je naselje manje, ne postoji problema sa parkingom ni u punoj sezoni. Naselje je šetalištem uz more povezano sa Sartijem do kog se stiže za manje od 20 minuta laganim hodom.

Kuća Sarti Holidays - LETO 2024

Novija kuća Sarti Holidays nalazi se u Sarti beach-u, na oko 50m od peščane plaže. U ponudi su studiji za dve do četiri osobe u niskom prizemlju, prvom i drugom spratu. Kuća ima SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu i kablovski i bežični internet što ovu kuću čini najpouzdanijom po pitanju internet signala. Čišćenje je organizovano dva puta tokom boravka. Zbog kvaliteta smeštaja i lokacije ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi.


Sarti Holidays

Pogledajte galeriju slika
i video zapis OVDE


Ostale kuće - LETO 2024


Kuća Ammolofos - LETO 2024

Na samo 70m od plaže u Sarti Beach-u, nalazi se kuća Ammolofos. Studiji za 2-4 osobe su u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Kuća ima TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Postoje studiji sa pogledom na more, kao i studiji sa terasama bez posebnog pogleda koji imaju ulaz preko terase i zato su jeftiniji i cenovno izdvojeni.

Kuća Evros - LETO 2024

Kuća Evros se nalazi na 120m od plaže u Sarti beach-u. Studiji se nalaze na prvom i drugom spratu i imaju pogled na more. Kuća ima TV, WIFI i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje. Apartmani se nalaze u prizemlju, imaju po dve spavaće sobe, s tim da jedna od soba nema prozor i zato se prodaju po povoljnijoj ceni. Odličan su izbor za porodice koje žele povoljniji apartmanski smeštaj.

Ammolofos

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

Evros

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDEKuća F&M - LETO 2024

Nedavno renovirana kuća F&M nalazi se u Sarti Beach-u, u delu gde je plaža ubedljivo najlepša, na samo 150m od plaže. U ponudi su četvorokrevetni studiji i dupleksi na prvom i drugom spratu. Kuća ima SAT TV, WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Pored standardne kuhinjske opreme gostima je na raspolaganju i mikrotalasna rerna.


Kuća Mare Monti

Kuća Mare Monti se nalazi na 190m od najlepšeg dela plaže u Sarti beach-u. U ponudi su studiji za 2 do 4 osobe, koji se nalaze u niskom prizemlju, prvom i drugom spratu, kao i studiji sa galerijom za do 5 osoba koji se nalaze u prizemlju. Kuća ima SAT TV, WIFI i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje. Gostima je na raspolaganju korišćenje bazena koji je u dvorištu kuće.

F&M

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

Mare Monti

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE